Despre noi

Despre noi Aer Bucuresti

Fie ca aveti nevoie de instalații, lucrări de întreținere sau reparații, ne mândrim că facem o impresie pozitivă și stabilim relații de durată cu clienții noștri.

Munca noastra este meticuloasă și ordonată și întotdeauna la standardele Europene.

Ne angajăm să vă oferim mereu un preț mic, astfel încât să știți mereu ce costuri ve-ți avea de suportat.

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră nr. 1 începand de la Directorul companiei noastre pâna la ultimul tehnician.

SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL este o companie specializata in solutii si sisteme de climatizare. Dorintele clientilor nostri sunt centrul de interes al afacerii noastre. Prin clienti, intelegem atat consumatorii finali cat si distribuitorii, arhitectii si constructorii care includ echipamentele noastre de climatizare in planurile lor de constructii.

Pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor tinta, ne bazam pe calitatea superioara a produselor noastre, pe un service competent din orice punct de vedere, dar mai ales pe relatia puternica de parteneriat cu cei mai mari producatori.

Axarea activitatii pe satisfacerea clientului constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele de aer conditionat furnizate de  SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL.

SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL declara pe propria raspundere conform OG.21/1992 si HG.394195 ca echipamentele corespund documentatiilor de executie ale producatorului si sunt in conformitate cu standardele Europene.

SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL rămâne una dintre cele mai de încredere companii pt furnizarea echipamentelor de încălzire, ventilație, aer condiționat și servicii. Compania și-a construit reputația pe serviciu în timp datorita clientilor multumiti, produse de calitate, precum și o dedicație pentru satisfacerea clientului.

 

Aer_Conditionat_YamatoAer-conditionat-Airwell

 

CHIGO-_-Preturi-Rezidentiale---Comerciale--01_02_13Daikin

 

Fujitsu-Air-Conditioning-logo

Hitachi

HokkaidoGREE

panasonic-ifl-logo1

midea-air

Osakasharp_logo

GENERALZEPHIR

         Oferim o gama larga de servicii de incalzire, ventilatie si climatizare, de la instalare de echipamente si lucrari de intretinere preventiva pana la servicii de inlocuire si de urgenta, cu toata manopera garantata. Avem ani de experienta in furnizarea de servicii de incalzire, ventilatie si climatizare pentru clienti rezidentiali si comerciali. Tehnicienii nostri sunt experimentati, eficienti si intotdeauna profesionisti. Puteti fi sigur ca veti primi un serviciu de inalta calitate, cu atentie la detaliu si cu preturi corecte.

        Ne asumam intotdeauna responsabilitatea pentru munca noastra. Daca aveti vreo problema cu serviciile sau echipamentele noastre de incalzire si ventilatie vom face tot ce ne sta in putinta pentru a le rezolva intr-un mod satisfacator pentru dvs. in munca noastra, utilizam doar piese acoperite de garantia fabricantului, ne puteti contacta la numarele de telefon mentionate mai sus sau accesand formularul de mai jos.

SC AMBIANCE SERVICE EXPERT SRL

CUI RO 31050602

BANCA TRANSILVANIA – Agentia Mihai Bravu

IBAN: RO89BTRLRONCRT00T3523701

TREZORERIE – Administratia Finantelor Sector 3

IBAN: RO95TREZ7035069XXX016893

Adresa: Strada Aleea Fizicienilor, nr.8, Sector 3 BUCURESTI

Tel:            0749.500.800 /  0749.20.88.24 / 0749.20.88.25

Email:         office@aerbucuresti.ro

Website:     www.aerbucuresti.ro

 

Servicii oferite de SC Ambiance Service Expert SRL :

  • Consultanta

  • Montaj echipamente

  • Proiectare sisteme aer conditionat si ventilatie industriala

  •  Service pentru orice tip de echipamente de aer conditionat

  • Montaj/Service vitrine frigorifice

  • Proiectare/Montaj/Service camere frigorifice

  • Proiectare/Montaj/Service depozite frigorifice

  • Proiectare/Montaj/Service sisteme climatizare pentru sali de fitness si piscine

 

Despre Aerul Conditionat

Scurta istorie a aerului conditionat
Dezvoltarea aparatelor moderne de aer conditionat , s-a facut in America, de catre Willis Haviland Carrier in 1902, inginer , care si-a testat prima data aparatul de aer conditionat intr-o mica tipografie din Brooklyn, patronul avand probleme din cauza aerului cu calitatea hartiei. Denumirea de aer conditionat s-a facut prima data de catre Stuart Cramer, un inginer din industria textila care incerca sa optimizeze conditiile de lucru din fabrica.
Carrier este considerat parintele aerului conditionat si datorita faptului ca formula descoperita de el inca sta la baza calculelor de construire a aparatelor de aer conditionat.
Datorita descoperirii acestor aparate, industria medicala, a filmelor, a tutunului, a carnii au cunoscut o dezvoltare rapida, aerul din fabrici devenind uscat si nu mai compromitea calitatea produselor.
Si industria masinilor a profitat de noua descoperire, astfel in 1940 Packard a fost prima masina dotata din fabrica cu aer conditionat, iar la ora actuala, 99% din masini sunt dotate din fabrica cu dipozitive de racire a aerului.
In casele oamenilor, aparatele de racire a aerului au devenit indispensabile, astfel in SUA peste 80% din casele americanilor sunt dotate cu asa ceva, imbunatatindu-le calitatea vietii, si facand posibila existenta oamenilor in conditii destul de vitrege cunoscute pentru temperaturile ridicate. Simpla utilizare a acestor aparate schimba viata multor oameni, oferindu-le un confort sporit.Aceste aparate care utilizeaza un sistem elctromecanic coplex, sunt rezultatul a peste 100 de ani de munca si efort in domeniul termodinamicii, a controlului si eficientizarea energiei, in vederea imbunatatirii performantelor si satisfacerea clientilor.
Asa cum toate industriile au cunoscut dezvoltari remarcabile, asa si in acest domeniu se incearca tehnologii noi, asa zisele „smart technologies” care utilizeaza microprocesoare de ultima generatie care controleaza automat temperaturile si sistemele de circulatie a aerului. De asemenea s-a trecut peste simpla apasare pe butonul telecomenzii, acum sistemele sunt conectate la PC-uri sau la smartphonuri, iar atunci cand e necesara inlocuirea filtrelor, aceasta se poate anunta prin sms sau e-mail.
Pe viitor se doreste conectarea prin smart technologies la retelele de electricitate, permitand aparatelor instalate in diverse locatii sa se adapteze automat la conditiile geografice si meteorologice specifice fiecarei zone, iar functionarea lor sa se faca cu minimum de consum energetic. La inceputul aparitiei sistemelor de racire, acestea functionau cu un consum foarte mare de energie electrica, iar astazi acest consum a fost diminuat foarte mult.
Din cauza aceste inventii, se pot popula si dezvolta zone de pe glob care fara existenta aparatelor de racire si reciclare a aerului nu pot fii locuite. Asa sunt multe zone din SUA, precum Nevada, care fara aceasta inventie nu ar fi putut fi locuita si nu ar fi cunoscut o asa mare dezvoltare.
De asemenea explorarea spatiului nu ar fi posibila fara aerul conditionat. sistemele de controlare a aerului permit viata in navetele spatiale, iar sistemele din costumele astronautilor, le permit sa iasa in spatiu.
Din aceste motive, descoperire aerului conditionat este considerata, in anul 2000, una din primele 10 descoperiri ale ingineriei mecanice din secolul al 20-lea.

© Bucuresti Aer Conditionat 2017